Rendeljen Online vagy Hívjon minket +36 30 311 9403

Kérdése van? info.gastroquality@gmail.com Hívjon minket: +36 30 311 9403

A Pegas Drive palacktöltő sörcsap egy olyan termék, amire normál sörös kifolyócsapot is lehet szerelni. Így 2 in 1 sörös csappá válik, mivel lehetőség nyílik pet palackba való csapolásra és pohár/korsóba való sörcsapolásra is.

 

Kedves Vendéglátós Partnereink!

Kedves Kisüzemi Sörfőzdék!

 

A vírus okozta megszorítások eredményezte vendéglátó egységek bezárása, sörfőzdék készleten, tartályokban maradt sörei késztette cégünket egy átmeneti megoldás megvalósítására. Ezzel kívánjuk megsegíteni a bent ragadt sörök értékesítését, addig, ameddig nem térünk vissza a normális életvitelbe.

„Friss csapolt sört a karanténba”

Több Kisüzemi Sörfőzde és vendéglátó egység tulajdonosa már igényt tartott arra a felajánlásunkra ill. termékünkre, mellyel az üzletben maradt hordós söröket, vagy a tartályokban lévő fejtésre váró söröket habzásmentesen néhány mp alatt palackba lehet tölteni és akár házhoz szállítással eljuttatni a fogyasztókhoz.

Kizárólagos forgalmazásunkban lévő Pegas típusú palacktöltő csapokkal felszerelt sörcsapoló tornyokon, vagy mobil csapoló berendezésekkel tudjuk megoldani ezt a vevői igényt.

A berendezésünket közvetlenül az ászok tartályhoz is lehet kapcsolni, így biztosított a kiváló minőségű csapolt sör a palackban. Így gyakorlatilag a fogyasztó átélheti ízvilágban azt a feelinget, melyet a söröző látogatásakor átélt.

A palacktöltő csapok Co2 gáz előfeszítést alkalmaznak, így a sör nem érintkezik a palackban lévő levegő oxigén tartalmával, tehát ennek nincs negatív oxidációs hatása a sörre.

A csapok felszerelése egy vendéglátó egységben lévő csapoló toronyra néhány 10eFt-os beruházást jelent csaponként. Ha valaki ezt nem szeretné végleges megoldásként az üzletében, lehet mobil csapoló berendezést is bérelni napi 1 000Ft-ért, mely szintén fel van szerelve palacktöltő csappal.

Ha az átalakított mobil csapoló berendezést valaki meg szeretné vásárolni, most jó néhány használt berendezést kedvező áron kiárusítunk. „Egy mindenkiért, mindenki a kiváló minőségű sörért”

Cégünk ennyiben tud hozzájárulni a sörök eladásához, a nehéz hónapok áthidalásához.

Várom jelentkezéseteket.

A Pegas Drive palacktöltő sörcsap csapolás közben:

Kapcsolódó termékek

Ajánlat kérés

Kérjen árajánlatot és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.