Rendeljen Online vagy Hívjon minket +36 30 311 9403

Kérdése van? info.gastroquality@gmail.com Hívjon minket: +36 30 311 9403

Exkluzív kialakítású, kompakt csapolóállomás. Főleg egyedi üvegpalackok töltésére ajánljuk, de PET palackhoz is alkalmas. Nemcsak sörkimérésre, de hagyományos csapolásra is használható. Speciális palacktartó-mechanizmus garantálja a palack pozícióját, és tartja a palackot a csapolás során. Üveg burkolata exkluzív megjelenést biztosít, és véd az esetleges csapolási balesetektől (nem megfelelő, hibás üveg esetén a palack felrobbanhat)

Igényes kialakításának köszönhetően dísze lehet sörfőzdének, sörkimérésnek, vagy akár exkluzív bárnak, bemutatóteremnek, italkóstoltatások helyszíneinek.

 Szállítási idő: 30 nap.

A PEGAS® csapolórendszerek habos és/vagy szénsavas italok (pl. sör) nyomás alatti tartályokból (hordókból), műanyag PET palackokba (bizonyos termékek esetén üvegpalackokba) történő gyors és habmentes kézi adagolására/csapolására szolgál. Az adagolás az ellennyomás módszerén alapul, amely abból áll, hogy egy üres palackot megtöltenek az italos hordóban uralkodó azonos nyomású gázzal. Ez a módszer habmentes adagolást biztosít és megőrzi az ital minőségét hosszú ideig tartó lezárt palackos tárolás esetén is. Valamennyi rendszer nemzetközileg szabadalmaztatott.

Valamennyi termék esetén, a csapolási sebesség átlagosan: 2 liter/min

Kapcsolódó termékek

Ajánlat kérés

Kérjen árajánlatot és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.