Rendeljen Online vagy Hívjon minket +36 30 311 9403

Kérdése van? info.gastroquality@gmail.com Hívjon minket: +36 30 311 9403

A Lofra professzionális tűzhelyek egyaránt elérhetők önálló vagy beépíthető változatban. A termékek kiválóan ötvözik a modern csúcstechnológiát az olasz formatervezéssel. A luxus-minőséget képviselő termékek ára viszont nem szakad el a földtől, a termékek 460.000- 2.330.000 Ft között érhetők el.

A LOFRA-t 1956-ban alapították a Lovato testvérek, akik a háború utáni időszakban a háború maradványaiból származó anyagok felhasználásával kezdték meg tevékenységüket, majd a fogyasztók alapvető igényeinek kielégítése érdekében kempingkályhák, fűtőkályhák, végül pedig rozsdamentes acélból készült háztartási gázfőzők gyártására tértek át.

Az igazi fordulópont a nyolcvanas évek közepén következett be, amikor a vezetés és az irányítás az alapítók fiaira szállt, akiknek végül sikerült a vállalatnak egy első szervezeti és irányítási struktúrát adniuk, ami abszolút újdonságnak számított a korabeli északkelet-olasz ipari környezetben.
Ezekben az években a vállalat fejlődik, különös figyelmet fordítva a késztermék minőségére, piackutatások és elemzési eredmények révén, megszilárdítva vezető szerepét a gázfőzők és a magas minőségű sütők gyártásában a felső kategóriás piaci szegmens számára.
A Lofra által kifejlesztett projektek közül: a közösségi szabadalommal védett, ívelt elülső kialakítású tűzhelyek, az Up & Down modell dupla függőleges sütővel, a Professional termékcsalád, valamint a beépíthető sütők és főzőlapok.

2010 eleje óta a történelmi márka “Nuova Lofra” néven és új vezetőséggel folytatja tevékenységét.

Ajánlat kérés

Kérjen árajánlatot és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.