Rendeljen Online vagy Hívjon minket +36 30 311 9403

Kérdése van? info.gastroquality@gmail.com Hívjon minket: +36 30 311 9403

Száraz hűtési rendszerű kétkaros, beépített kompresszoros asztali sörcsapoló, rozsdamentes anyagból készült, 7 fokozatú hőfokszabályozóval és csepptálcával szerelve kapható.
Bekapcsolást követően már 5-10 percen belül hideg sört lehet vele csapolni. Az asztali sörcsapoló hűtőkapacitása 160 liter/óra, így akár 360 (!) korsó sör csapolására alkalmas. Kapacitása révén a Kontakt 155/K Green Line kétkörös sörcsapoló nagyobb rendezvények, éttermek, bárok és vendéglátóhelyek tökéletes csapolója.

A Kontakt 155/k készülék a gyártó Green Line, környezetbarát családjába tartozik, a hűtőborda újrahasznosítható anyagokból (poliuretán felhasználása nélkül!), környezetbarát hűtőközeggel készült. A pult alatti sörhűtő nemcsak a felhasznált anyagok miatt környezetbarát, hanem mert technológiája révén 20%-kal nagyobb hűtési teljesítményt 20% energiamegtakarítással ér el.

Az asztali sörhűtő légkompresszorral és szűrővel szerelt, mely álandó 2,8-3,2 bar üzemi nyomás alatt tartja a rendszert.

A felhasznált anyagok megfelelnek a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is.

Az asztali sörcsapolóhoz rendelhető tartozékokról, mint pl.: Co2 reduktor vagy keg fej, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

A mobil sörcsapoló felszerelvényezésének munkadíja térítésmentes. A berendezést üzemkész állapotban adjuk át.

Kapcsolódó termékek

Ajánlat kérés

Kérjen árajánlatot és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.