Hírek

2011. április hónapban a Gastro Quality Kft. kizárólagos forgalmazója lett a prémium kategóriás Lofra gyártmányú tűzhely családnak. 2012. március hónapban megtartott konyha kiállításon debütált a termék, ekkor ismerte meg a nagyközönség. A termékcsalád már nem volt teljesen ismeretlen a vásárlók számára, hisz 12 évvel ezelőtt már egy másik disztribútor forgalmazásában elérhető volt Magyarországon. A kiállított termékekre nagy volt az érdeklődés, standunkat közel 300 potenciális érdeklődő látogatta meg. A különálló tűzhelyekre volt nagyobb érdeklődés. A termékeket kedvező helyre tudtuk pozícionálni a hazai piacon. Tűzhelyeink minőségben, kivitelben, ár/érték arányban megelőzik a vásárlók számára eddig ismertebb márkákat.

2012.03.06


Lofra, újabb termékekkel jött ki a piacra.

2013.-ban nem csak a 90x60cm-es méretben érhetőek el a színes tűzhelyek, ha nem 60x60cm-től 80x60cm méretig.

Ezt az újdonságot azért fogadjuk nagy örömmel, mert az elmúlt év piaci, vásárlói igényei a színes tűzhelyekre orientálódott. Burgundi vörös, fehér,fekete, drapp színben elérhetőek a tűzhelyek a standard inox kivitel mellett. Így ki tudjuk szolgálni a modern és mediterrán konyhák stílusát egyaránt. Gondolva a kisebb, lakótelepi konyhák méret korlátaira, termékeink között megtalálhatóak az 50cm mélységű tűzhelyek is. A „nagykonyhák” ékeként pedig a 8 égőfejes, 3 sütővel szerelt gigantikus tűzhelyet tudjuk ajánlani, melyen egy időben 8 fajta étel és 3 fajta sült készülhet el. Ez a termék típus szintén kapható színes és inox változatban is.

2012.12.20


Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt a Gastro Quality Kft. megújult honlapján! Vásárlásokban bővelkedő boldog Új évet kívánunk!

2013-ban is maradéktalanul rendelkezésére állunk minden jelenlegi és leendő ügyfelünknek. Ebben segítségére lesz megújult honlapunk, melyben részletesebb specifikációkat talál minden terméknél. Kellemes böngészést a GQ-n.

2013.01.05


Üdvözöljük megújult honlapunkon!

Régebbi kedves törzsvásárlóink bizonyára észlelik kínálatunk bővülését, a honlap megújulással járó kezelhetőbb felületeket, az új „kedvenceim „kosarat, ahova az első körben kiválasztott termékeket második látogatás alkalmával újból átnézhetik a végleges döntés, a vásárlás előtt.

Az elmúlt évben  - mely bemutatótermünk első teljes éve volt - fel tudtuk mérni a vásárlói igényeket, melyeket ez évtől igyekszünk maximálisan teljesíteni.

Érdemes többször fellátogatni honlapunkra, mert akcióinkat folyamatosan frissítjük mindkét portfóliónkban.

2013.02.10


Tisztelt Partnereink!

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a víz automaták és szódagépek értékesítésére, telepítésére, szervizelésére úgy intézményekben, mint háztartási felhasználásra, ezzel elősegítve az egészséges életmódban gondolkodást és nem utolsó sorban visszaszorítani a PET palackok által okozott hulladék növekedést.

Ajánlatunkban egy nagyon esztétikus és rendkívül kedvező piaci árfekvésű automatát mutatunk be. A   „QUEEN BLACK” névre keresztelt automata bevezető ára: 170 000Ft+Áfa

 

Paraméterek:

  • szolgáltatás: hűtött szűrt víz – nem hűtött szűrt víz – hűtött szódavíz
  • Carbonator teljesítmény: 1,6 liter szóda vizet készít
  • hűtési teljesítmény: 8liter/h
  • szivattyú kapacitás: 100liter/h
  • súly 18kg

2013.02.21


LOFRA 2013-ban is önért! Család, gasztró, dizájn!

Megérkeztek a 2013-as LOFRA termékek! Csodálatos szín választékban az eredeti olasz dizájn keveredik a letisztult, praktikus megoldásokkal. Részletesebb specifikációt a termékek menüpontban a Lofra tűzhelyeknél talál.

2013.04.04


A Gastro Quality a júliusi Vendéglátás újságban!

 

Ha a vendéglátásban utazol, vagy csak érdeklődsz iránta és képben akarsz lenni a szakma minden rezdülésével, akkor néz körül itt: http://vendon.hu/index.php/hu/ vagy itt: https://www.facebook.com/vendon.hu vagy, ha a lapozás sercegő hangját szereted hallani, akkor keresd a nyomtatott formát a szórási pontokon. 

Addig is egy kis ízelítő: